PEARLS AND MASKS

Publicerad 2012-12-28 01:04:00 i Allmänt,

 
BILDERNA ÄR TAGNA för ungefär ett år sedan av Petronella, hoppas på att vi får tid, hon jag och hennes kamera, för lite bilder till en header för bloggen. Blir nog roligare om den är mer personlig. Oj vad svårt med att tänka ut en header (ideér?) vill ha den clean. Får tänka ut något med Petronella! New York stil kanske? Det är ju därför denna blogg startats... åh, fick en idé. Ska skriva ner den, skicka lite mail och sedan sova. Imorgon åker Malin. Imorgon är det fredag. Imorgon blir det möten, nagelfix och öl-dejt. Blir kanon. Nu kudd-dejt.
 

EN DEL AV TVÅ GÖR INGEN HEL

Publicerad 2012-12-27 23:48:00 i Allmänt,

 
IDAG FOR OCKSÅ DENNA DONNA till Rom med sitt jobb, Svenska kyrkan. Väldigt kul att ingen pratar snusk som Josefin, svär likt henne, och beter sig så "okristet" som henne. Hon är dock extremt öppensinnad, omtänksam och driven, precis vad Svenska kyrkan behöver. Och nämnde jag det att när hon inte hänger i kyrkan håller jag och hon event för Bingo Rimer. Svenska kyrkan och Bingo Rimer, ja ni hör ju, kul med tvåsidig tillvaro. Kommer sakna min donna och hoppas att inte min flytt blir av innan hon hinner hem igen. Det blev ju inget riktigt farväl även om hon fick sin del av kompishjärtat som jag haft sedan hon dramatiskt lämnade tillbaka det i tredje klass, gav henne också en lapp där jag skrev ner väldigt lite om hur väldigt mycket jag tycker om henne.
 
Ett riktigt farväl blev det med fina Malin nyss. Så glad för hennes skull att resan är här efter hur mycket hon jobbat och haft sig, också är det kanon att jag minns hur hon sa i ettan på gymnasiet att efter studenten skulle hon åka till Australien med sin kusin, det var tre år sedan, nu åker hon.

HON SOM KALLADE MIG ÄLSKLING EFTER ANDRA RASTEN

Publicerad 2012-12-27 13:45:00 i Allmänt,

 
INNAN JAG BEGER MIG TILL STATERNA skall denna tös flyga över land och hav till den sjunde världsdelen som har mycket sol, många koalor och en del kängurus. Hon lämnar Sverige för Australien. Ikväll blir det hejdå-middag, ett hejdå på väldigt obestämt tid. Konstigt. Malin är den tjejen som började i gymnasieklassen några veckor senare än alla andra, kom in i jeans, en blommig plus, peace-örhängen och mittbena. Hon kallade mig älskling efter andra rasten och sen var vi vänner. Malin är den tjejen som skrattar mest och charmigast, kan inte ta det lugnt eller för en längre tid vara ensam. Hon är den som inte vill gräva ner sig i tråkiga saker och gillar att ha roliga saker planerade i sitt liv och hon avgudar sin lillasyster. Det är inte konstigt att hon har en hel drös lojala människor runt henne och inte heller är det konstigt att hon är en sådan man känner massvis med kompis-kärlek till.
 
 

THE FIRST ROAR

Publicerad 2012-12-23 00:17:00 i Allmänt,

 
OM EN UNG KVINNA som lämnade det trygga för det okända. Som lämnar Sverige för USA. Som lämnar Stockholm för New York. Som lämnar allt hon någonsin vetat något om bakom sig, och som skriver här om allt hon nu har för sig. Välkommen till L I O N, av Amanda Koskela

Om

Min profilbild

[email protected]

Om en ung kvinna som lämnade det trygga för det okända. Som lämnar Sverige för USA. Som lämnar Stockholm för New York. Som lämnar allt hon någonsin vetat något om bakom sig, och som skriver här om allt hon nu har för sig. Välkommen till Lion, av Amanda Koskela

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela