20 ÅR & 7 DAGAR

Publicerad 2013-04-29 00:02:26 i Allmänt,

FÖR SJU DAGAR SEDAN FYLLDE JAG 20 ÅR och det firades hela förra helgen med finaste vännerna och släkt. Det blev en fredag med massa indroppande vänner och pizzor med roliga spel, partyhattar och skratt. Det blev sedan en lördag med de tre närmaste tjejerna i min lilla bostad där vi gjorde oss i ordning för en riktig födelsedagsutgång på Berns där det sjöngs för mig när klockan slog midnatt och vi skålade i champagne. På söndagen, den riktiga födelsedagen, var jag lätt bakis men firades med familj och släkt. Kände mig rik och uppfylld av kärlek och även fast det gått en vecka har känslan stannar kvar.
 
Pic 1; Delle och Jack under fredagens firande. Pic 2; Minna, Delle och Tove. Ka-fucking-bam snygga vänner man har alltså. Pic 3; 20 år!!!!!! Pic 4; Min bästa Slebbo Sebastio är hemma igen efter en asien-tripp så vi firade i efterhand med lunch på en brygga och sedan blev det häng i partyhattar, för att.

Mötet med stort M

Publicerad 2013-04-15 19:51:21 i Allmänt,

 
IMORGON ÄR DAGEN som jag väntat på så länge, fastän jag bara visste att dagen skulle komma imorgon sedan ungefär en vecka tillbaka. Imorgon skall jag på intervju hos Amerikanska ambassaden om mitt framtida jobb på Crunch Fitness i New York. Äntligen, är väl det ordet som passar om inget annat. Vilken otrolig jäkla process detta har varit, och då med ett fantastiskt stöd av två stora företag. Vet att detta är en sådan där en-gång-i-livet-möjlighet och jag är så ödmjukt tacksam för denna chans och hoppas med snabba och goda nyheter imorgon. Vill inte höra ordet "kompletterande" igen, ja de där jäkla kompletterande ärendena. Nu får det vara nog. Om jag hade en tjock hög med papper med till förra mötet så har jag med en bok till detta. Nu ska inget gå fel. Jag ska till New York.
 

S Ö N D A G

Publicerad 2013-04-14 14:08:20 i

Sådan perfekt söndag. Hunnit städa, tvätta och har också tagit en två timmars lång promenad med mor min för att åter hemma trycka i mig en skål med müsli, turkisk yoghurt (laktosfri) med värmda hallon överst. Ruskigt gott. Och klockan är bara precis över 14, för bra.Nu ska det duschas innan jag ska möta Josefin för en dejt med middag och bio. Glad söndag till er alla!

D A R K S K Y

Publicerad 2013-04-12 09:36:01 i

Uppe tidigt för att äta frukost och sedan hinna ta en springtur innan jag börjar med att checka av allt från dagens lista! Ska hinna till två olika banker och göra lite andra ärenden! Fullspäckad dag som ska avslutas med att hänga med bästa Mikael, bra fredag!

V I N T A G E

Publicerad 2013-04-11 11:06:07 i

Godmorgon torsdag! Är nu på bussen mot ett jobb på Sibyllegatan i en vintagebutik där tanken var att jag skulle spendera några dagar i veckan! Nu blir det ju nog inte så om allt går min väg på tisdag...

P A K E T

Publicerad 2013-04-10 23:32:48 i

Idag kom ett tjockare roligare brev på posten som innehöll en present till en vän som nyligen fyllt år plus en present till mig själv som jag beställde i samma veva! Definitivt roligare med dessa "brev" än de om pensionssparande.

Om

Min profilbild

[email protected]

Om en ung kvinna som lämnade det trygga för det okända. Som lämnar Sverige för USA. Som lämnar Stockholm för New York. Som lämnar allt hon någonsin vetat något om bakom sig, och som skriver här om allt hon nu har för sig. Välkommen till Lion, av Amanda Koskela

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela