U P D A T E

Publicerad 2013-03-30 15:48:00 i Allmänt,

HAR VARIT SÅ OTROLIGT MYCKET som hänt de senaste veckorna samt absolut ingenting alls. Jag har jobbat, tränat, minglat runt och umgåtts med vänner. Här nedanför kan ni få via mina mobilbilder en liten smak av hur tiden vi inte hörts av varandra varit!
 
Bild 1; Indisk afton hos Delle med mat, juice och spel och mycket skratt. Bild 2; Två lunchtallrikar. Mycket protein och väldigt lite kolhydrater blir det ju nu. Den med bara kött är Rasmus. Bild 3; Måns smyckade ut min Apple Fuzz från Juiceverket med rosblad. Bild 4; Testade på HYPOXI för första gången hos fina Pascale. Vill ni ha ett inlägg om vad det är för något?
 
Bild 1; Finaste Josefin bjöd in på en lyxig mysonsdag med vin för henne och cola zero för mig följt av en sleepover där vi såg någon typiskt tjejig film och åt lite goda tilltugg. Bild 2; Tiltuggen tidigare nämnda. Bild 3; Vardagslyxen slutade inte där utan på torsdagsmorgonen blev jag utbjuden på en gosfrukost av samma donna. Bild 4; Här har ni henne. Ätandes.
 
 
Bild 1; Jag hade en lång morgon med god frukost och fick in fina sms på mobilen och tyckte att livet var så himla fabulöst. Bild 2; Uppmanade folk på min Instragram att bjuda ut mig på muffins. Bild 3; Åt godis på jobbet, sällsynt på min arbetsplats! Bild 4; Var med bästa Minna på någon typ av AW på American Apparel i torsdags.
 
 
Bild 1 (&3); Träffade Douglas över en fika som innehöll muffins i plural (nu har jag ett nytt beroende alltså) Bild 2; Blev åter igen bjuden på en mysig middag men denna gång ab bästavän Tove som fick mig att testa nya saker och allt var så otroligt gott. Bild 3; Läs Bild 1. Bild 4; Annika var i Stockholm och då varken jag, Amelie, Delle eller Ina träffat henne på sådan lång tid mötes vi upp för massor av prat om allt som hänt sedan senast. Saknar att ha dem så mycket i min vardag som jag hade under gymnasietiden.
 

B Y E B Y E Ms L O N D O N

Publicerad 2013-03-15 11:19:11 i Allmänt,

Imorgon flyttar min vän Hannah till England under två månader för en praktik. Så otroligt kul för henne och vore det inte för att jag har hunnit flytta innan hon kommer tillbaka vore det inte så dramatiskt egentligen. Det blev en redig hejdå-frukost jag bjöd på hos mig imorse innan hennes sista skoldag med prat om framtiden. Lycka till med allt Hannah! 
 
 
Nu blir det att dra på mig träningkläderna och träffa upp Cai för ännu ett träningspass! Hoppas på kakor efter. En sådan träningsdag. Ikväll kommer Mikael hit för middag och en lugn fredagskväll. Heja heja denna vackra men kyliga fredag!

Y E S T E R D A Y

Publicerad 2013-03-14 10:21:48 i Allmänt,

ONSDAGEN VAR EN SÅDAN HIMLA BRA och effektiv dag. Visar delar av den nedanför i bild.
 
 
Gick förbi Juiceverket då det ligger på vägen till jobbet. Måns jobbade, och jag slog till på den bästa godaste fräschaste drycken någonsin.
 
 
Kalisti! Köpte med mig en till min fina kollega Paulina också då jag var så himla mycket på det humöret. Tjejen blev ju riktigt glad liksom!
 
 
Sedan tränade jag med denna grymma PT/halvasiat/vän/kollega  vid namn Cai och därför har jag ont i armarna idag. Tack för det! Han hjälpte mig också senare med översättning av mitt CV som igår skickades till Crunch advokater. It is on!
 
 
Sedan blev det en mysig lunch med hög mobil-faktor där mysMia och gosStefan så fint poserade tillsammans.
 
Detta följdes ju upp av ett receptionspass som gick riktigt fort och sedan var det hemgång, kvällsmål och hångel med kudden. Idag var jag uppe tidigt för en snabb städning innnan jag skall på min lediga dag tillbaka till Planet Fitness för lite träning med Måns. Jag kommer nog bara köra cardio medan pojken skall lyfta vikter. Åh. Tanken på att lyfta något idag gör mig mörkrädd. Frukost. NU. Oven n' out
 

O N S D AG

Publicerad 2013-03-13 10:45:31 i

Alltså träningen igår med Cai från Nordic PT var det j.ä.v.l.i.g.a.s.t.e. Påväg till gymmet redan nu men ska träna med honom igen 13.00 med fokus då på en annan muskelgrupp!

E X P R E S S

Publicerad 2013-03-12 12:25:09 i

Mötet blev inte mycket till möte då Stuart och Irina redan låg ett steg före mig och hade ordnat med alla dokument åt mig! Skickar dem med express till NY idag!
Vilken bra start på denna dag!

H E L D A G

Publicerad 2013-03-12 09:15:36 i

Idag händer det mycket saker för Ms Koskela om jag nu ska tala om mig själv i tredje person. Skall strax ta mig till Planet Fitness för att träffa upp bästa Irina och Stuart för att ordna med papper inför flytten! Blir sedan att träna med Cai någon timme innan jag har mitt tisdagspass i receptionen! Hoppas ha lite kraft kvar i benen efter så att jag kan ta en timme på löpbandet!

Har inte fått sådana skillnader i kroppen hittills av träningen mer än viktminskning men hade inte problem med min vikt innan så det är inget att hurra över mer än att då vet man ju att kroppen reagerar i alla fall. Vad jag definitivt märker av är mitt humör! Alltsåååå jag känner mig konstant skuttandes omkring och är mycket starkare psykiskt och har närmare till skratt. Vet inte om det är träningen eller bara att jag trivs så bra i tillvaron just nu.

L A V E N D E L

Publicerad 2013-03-11 09:48:20 i

Sängen har plötsligt så besvärande mycket mer yta och fötterna känns obehagligt kalla. Men när jag lindar in mig i ett snabbt svep i det stora fluffiga täcket får jag en uppskattad dos av dig, av lavendel, och fast att jag nyss kände mig så kall är jag nu betydligt varmare. Kommer nog nu alltid att förknippa doften lavendel med just dig. Med ditt tjocka hår, mystiska ögon och dina kyssar på pannan som jag ler av bara tanken på.

D R I N K S

Publicerad 2013-03-10 13:32:29 i

Alla möjligheter och val man får i livet ger ju alltid dig möjligheten till att träffa nya människor och dessa två nedan är några jag funnit på vägen via mitt jobb på Planet Fitness, tack för det liksom!

S H A D E S

Publicerad 2013-03-10 01:28:44 i

När det varit konstant sol under två veckors tid var det ju dags att köpa ett par nya solglasögon då mina favoriter fått ben och flytt. Köpte därför exakt likadana modeller i en annan nyans och så var det med det. Från Urban O.

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

Publicerad 2013-03-08 23:59:49 i

Vill visst fira att det är den internationella kvinnodagen utan att få en dänga av att det är rent diskriminerande mot både män och kvinnor. Heja oss för att vi är på väg mot ett mer jämställt samhälle som kvinnor i generationer bakom oss kämpat för och som jag, systrar, mödrar och den lilla flickan bakom mig på bussen får kämpa vidare för. Ja, jag önskar ändå er pojkar och män där ute en bra dag liksom.

AT THE END OF PAIN IS SUCCESS

Publicerad 2013-03-08 17:48:31 i

Blev ett riktigt kul PT-pass med Cai från Nordic PT eftersom att bland svetten så är det långa skrattattacker! Lyxen av att jobba på ett gym med fantastiska människor till kollegor helt enkelt.
Nu är jag på väg till kvällens bloggevent och efter att ha läst inbjudan nyss igen är jag otroligt taggad!

https://cdn3.cdnme.se/4018969/7-3/pic_513a1592e087c34bda596e97.jpg" class="image">

KVINNANS DAG

Publicerad 2013-03-08 10:42:28 i

Helt otroligt nog vaknade jag av mig själv fullt utvilad innan klockan åtta imorse. Tog en kort promenad och lagade sedan en pannkaksfrukost på kesella som smakade ugnspannkaka. Bra start för denna kvinnodag som för mig stavas TRÄNING. Har ett PT-pass 13.00 med Cai då vi ska boxas och sedan träna min rumpa, lyfta den några fler cm ö h liksom. Ikväll blir det ett bloggevent med Josefin där det står "Tränings-chic" efter besked om klädsel då det blir träning samt middag och bubbel, fabulöst bra blandning.

DAGEN I 4 STEG

Publicerad 2013-03-07 17:06:56 i

1. Vaknade på en kudde som inte är min och köpte med en frukost jag omöjligen skulle kunna få ner under tiden jag åkte hem. 2. Satt på bussen och lät strålarna från solen värma mig genom rutan. 3. Fick beskedet att min finaste kusin är i Stockholm på kort visit efter att nyligen ha kommit tillbaka till Sverige efter en hockeysäsong i Florida, Tampa. 4. Mötte honom för lunch, shopping och solhäng och uppdaterade varandra om allt som hänt och inte hänt i våra liv sedan vi senast sågs. Bästa kusinen på den så himla fina dagen. Livet är så otroligt bra.

Måndagens morgon

Publicerad 2013-03-04 11:16:52 i

Vaknade av mig klockan sju. Em, sen när vaknar jag av mig själv klockan sju? Minna kom och kröp ner vid nio och sedan tog vi oss till solen på Medborgarplatsen för en frukost.

Idag blir det jobb, träning följt av middag och pratenad. Bra måndag.

söndagsAFTON

Publicerad 2013-03-04 08:46:28 i

Efter middag med Mor och Kent tog jag mig till staden för att möta upp Tove & Delle. Vi spelade biljard, drack öl och catchade-up! Drog sedan över gatan på en liten bar och pratade ännu mer och sedan anslöt sig Minna. Bästa tjejerna. Delle for sedan hem och jag och Minna följde med Tove hem, salongsberusad hela högen, och världens bästa trio.

S Ö N D A G

Publicerad 2013-03-04 08:41:09 i

Efter en perfekt söndag med träning och jobb mötte jag upp Hannah för en pratenad i solen, som blev ett häng på Juiceverket i Mood Gallerian istället där Jonas jobbade och sedan Måns hängde. Efter det tog vi en klassisk turist-runda i stan som förde oss till Slussen.

T Ä N K A N D E S

Publicerad 2013-03-03 01:11:35 i

Bara ligger i sängen. Gjort det mest bara hela dagen. Tittat i en bok under sex timmar och nu legat på ryggen, tittande upp i taket. På högra sidan med vänstra benet böjt och högra armen under kudden. Har legat på magen och känt att huvudet ligger fel, vart den än ligger. Har tänkt på ingenting och känt ingenting. Lyssnat på Mumford och Bon Iver. Brukar ju vara söndagen som är min tankedag men nu vill huvudet koppla med hjärtat och magen. Mycket nya intryck, människor och smaker i mitt liv nu. Känner det konstant, närvaron av nytt.
Känner mitt i tänkandet på ingenting att jag saknar lite.. den jag är. Att jag måste få vara mig själv mer till vardags, få den chansen, göra mig den chansen. Hålla fast i mig. Kan inte tappa mig själv nu, inte gjort det under motgångar så varför göra det nu när inget är ett direkt hinder.

Känner mig mäktig och förminskad. Helskumt.

Om

Min profilbild

[email protected]

Om en ung kvinna som lämnade det trygga för det okända. Som lämnar Sverige för USA. Som lämnar Stockholm för New York. Som lämnar allt hon någonsin vetat något om bakom sig, och som skriver här om allt hon nu har för sig. Välkommen till Lion, av Amanda Koskela

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela