JAG VILL ATT DITT HEM BLIR DÄR JAG HÄNGER MIN HATT

Publicerad 2013-02-28 17:13:26 i Allmänt,

IDAG TRÄFFADE JAG UPP MINA MEST FÖRTJUSANDE DAMER för en heldag som började med en fika/lunch på Kulturhuset där vi hade så mycket att prata om efter sådan liten tid ifrån varandra. Det blev diskussioner om hur man bäst hanterar obekväma situationer, handslag och mycket skratt.
 
Min skatt. Tove.
 
 
Min andra skatt. Förtjusande Minna.
 
 
Jag bar torsdagen till ära Toves systers hatt (inte hittat mig en egen än) och invigde vårjackan, bara för att man gör det även fast det inte är några plusgrader om solen är framme.
 
Nu är jag på jobbet för att träna en snabbis och skall sedan möta upp en vän för ett glas vin innan jag skall på middag med de nyaste av mina bekantskaper. Imorgon blir det middag med en del av tjejerna från jobbet, fina härliga karaktärer. Glad i dem.

J U I C E V E R K E T igen

Publicerad 2013-02-21 20:24:46 i Allmänt,

 
INNAN MITT PT-PASS hann jag med en sväng förbi Måns också för en enorm juice som smakade Mojito. Jag kände mig dessutom äventyrlig och Måns generös så jag fick smaka passionsfruk vilket är en av de många vanliga sakerna jag aldrig testat. Jag är en sådan konstig typ.

ÖM

Publicerad 2013-02-21 20:16:08 i Allmänt,

 
Gillar finaste hunden som kommer fram och gosar när man ligger utslagen på soffan i personalrummet efter ett hårt PT-pass. Lillskiten. Har träningsvärk i muskler jag inte visste att jag hade och ligger nu utslagen i soffan efter att också ha hunnit med att hänga med Mikael efter hans skola.
 
Ska nu också styra upp ett inbjudnings/info-event som gäller mitt och tre vänners mingel (avskyr ordet) på måndag. Kommer att bli riktigt roligt och lyckat tror och hoppas jag!
 

Vart jag vill hänga min hatt

Publicerad 2013-02-19 23:26:50 i Allmänt,

 
 
ÅH DET BLEV EN LÅNG FIKA där det diskuterades internet-dejtande, misslyckade hårfärgningar, framtidsplaner och allt annat. Mina damer var alla kanonheta denna tisdag till ära men bara Tove och Felicia kom jag mig för att fota tydligen, både klädd i hatt. Måste köpa mig en hatt, vill ha en stor hatt, flera när jag tänker på det. Så otroligt snyggt. Ska leta efter en på torsdag.
 
Telefonkonferencen gick fantastiskt och nu börjar det verkligen hända grejer, Känns så stort och spännande och himla nära även om det fortfarande ligger några veckor bort. Skall redan imorgon faxa över lite nya handlingar för att få tillbaka feedback från företagets advokater. It is on. Jag flyttar snart. Hejuda mig.

TUESDAY

Publicerad 2013-02-19 12:01:30 i Allmänt,

VAKNADE PÅ EN FANTASTISKT GOD SIDA IDAG trots att gårdagens träningspass var det värsta jag varit med om, gick bara uruselt. Fick så förbannat ont på ett ställe det inte ska göra ont så jag fick avsluta och ska försöka om igen idag och då ta det försiktigare och massera först som jag fick tips av en av kollegorna som är PT.
Har hunnit med att laga pannkakor till frukost på vaniljekesella och skall om några minuter iväg på en liten fika/lunch/brunch med Tove, Minna och Felicia. Sedan blir det ännu en telefonkenferenc och jobb samt träning. Hörs ikväll om en fantastiskt kul grej (för mig) som jag så gärna vill skriva av mig om. Känns så himla bra!
 
 
100 g vaniljkesella, 1 msk vaniljsocker, 1 msk florsocker, 1 msk vetemjöl, 1 ägg. Godast med vämda bär men det var slut så fick bli hederlig jordgubbsylt.
 

T I T A N I C

Publicerad 2013-02-17 23:09:00 i Allmänt,

Gråter mig igenom hela Titanic. Inte bara för den klassiska romantiska handlingen som är värd att låta tårarna rinna för, utan också för den fantastiska tekniken filmen är skapad av, de vackra soundtracksen, det genialiska manuset, detaljerna, skådespelarna och den fantastiska stämmningen. Världens mest fantastiska film ur alla aspekter.
 
 

N Ä R D E T G Ö R O N T

Publicerad 2013-02-17 22:30:53 i Allmänt,

 
Under ungefär två år mådde jag så bra som jag aldrig mått och så dåligt jag aldrig trodde att jag skulle göra. Fann ro i kaoset och dränktes i alla känslor. Nu är jag ledsen på ett sådant sätt jag glömt att jag kunde vara, just för att jag inte varit i denna situation på länge.
 
Hoppas på en nystart imorgon. Ny vecka, tillbaka till träning och matrutin och goda vänner. Inte stanna i dessa dåliga relationer som tär.
 

K E S E L L A

Publicerad 2013-02-11 10:54:46 i

Åh vad skönt att sova ut! Gick nyss upp och testade på att göra pannkakor/plättar på kesella! Kanongott men alltså borde varit en varning med att man är kanonmätt på två små plättar.

J U I C E V E R K E T

Publicerad 2013-02-10 22:24:51 i Allmänt,

 
PÅ VÄGEN TILL MITT JOBB går man på en gata där en av Juiceverkets butiker ligger. Hur topp är det inte med nypressade juicer och nyttiga goda drycker för samma pris som en latte liksom. Och hur topp är det inte att jag inte visste om butiken utan vandrade ovetandes förbi ett antal gånger innan jag en dag tittar in genom det lilla fönstret på gatan och ser Måns stå bakom en disk inne i butiken. Kanoners, nu kan man spilla tid där innan och efter jobbet. Köpte med mig cocosflarn att ha i min kesella i morgonfrukostens ära, obehagligt läskigt gott.

M A X I M A L T P Å M I N I M A L T

Publicerad 2013-02-10 20:20:22 i Allmänt,

GANSKA VANLIGT FÖR MIG att få upp en vision av en look jag vill ha, i detalj, och hur glad blir man inte då när man hittar allt fort. Kan dock vara super-duper-tråkigt när du inte kan hitta det du sett framför dig vilket också händer. Detta ovan: ett par leopardtights, en grå tee, två armband, ett maffigare halsband, en ring och ett par öghängen (inte med på bilden) var vad jag sett framför mig och fick ihop.

S A T U R D A Y

Publicerad 2013-02-10 20:12:41 i Allmänt,

RACKARNS VAD JAG FICK MYCKET GJORT IGÅR, skönt. Hunnit träna, städa, ta mig till Nacka Forum för maximal shopping på minimal tid och samtidigt göra ett presentköp som blev två stycken. Sedan åkte jag snabbt hem igen för att laga mig en lunch och åkte sedan till Mörby Centrum för att möta systrami och hennes pojkvän. Vi skulle på middag i mors fästmans hus och fira att både hsn och mor min fyllt år i veckan. Pinsamt och obehagligt samt lite komiskt att jag glömde gratta henne igår, fick bli en finare present som ursäkt.

B A C O N

Publicerad 2013-02-08 14:39:02 i

Klarade absolut inte dieten jag skulle gå på då jag älskar att ha mat i min mage men har därför gjort bra matval samt bra träning istället. Och jag älskar att bacon får ingå i min kost. Mums.

S O V K A M R A T

Publicerad 2013-02-08 14:34:49 i

Började dagen med att lyssna på Regina Spektor i sängen med min pojkvän, hållit honom hemlig på bloggen men nu börjar det bli svårt, så låt mig presentera honom, Flodis.

T O R S D A G

Publicerad 2013-02-08 00:20:20 i

Vilken lyx att kunna skriva att mina dagar är så bra, energifyllda och roliga! Sedan förra veckan har jag tränat nästa exakt varje dag, sett filmen Ego på bio med Minna, jobbat och också firat Mikaels födelsedag i efterskott då han inte hade fått sin present sen. Vi såg Zero Dark Thirty, åt middag och så fick han mobilskalet jag designat åt honom. Till helgen blir det biljard, födelsedagsmiddag, födelsedagspartaj, jobb och ett kärt återseende med en vän jag inte träffat på över ett år!

D J A N G O u n c h a i n e d

Publicerad 2013-02-02 21:40:43 i

Igår var en sådan himla bra fredag då jag sov ut, tränade, jobbade, tränade igen och sedan såg på Django med min goda vän August. Åh. Älskar sådana där filmer när man slutar försöka luska ut vad som komma skall och bara njuter. Och vilka karaktärer. Och åh, Christoph Waltz..

D R E A M C A T C H E R

Publicerad 2013-02-02 17:24:52 i

Åh vill bara gå runt i den där beiga kimono/kofta dag ut och dag in. Snygg till svarta jeans samt midjehöga shorts med kängor. Bör investera.
+ den nedre bilden är vad jag ser direkt när jag vaknar i min säng. Åh mina fina få kvadratmetrar.

T V Å T J E J E R S O M R U L L A R

Publicerad 2013-02-01 14:25:27 i

Igår blev det en öl-dejt (alkoholfritt för mig, skit diet) med brudarna nedan som jag inte träffat på år och dagar. Vi pratade relationer, livet efter gymnasiet och massa mer. Rackarns bra tjejer!

Om

Min profilbild

[email protected]

Om en ung kvinna som lämnade det trygga för det okända. Som lämnar Sverige för USA. Som lämnar Stockholm för New York. Som lämnar allt hon någonsin vetat något om bakom sig, och som skriver här om allt hon nu har för sig. Välkommen till Lion, av Amanda Koskela

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela