BRYANT PARK

Publicerad 2013-10-15 00:21:02 i Allmänt,

Igår när jag och Henry åt en lättare lunch i Bryant Park hamnade vi precis bredvid det finaste uppstyrda frieriet någonsin! Åh, bara här i New York!

MITT RUM

Publicerad 2013-10-14 02:17:21 i Allmänt,

Okej väldigt svårt att fota detta rum men har precis fått in alla saker på sin plats och skall nu titta på någon film innan jag somnar. Imorgon ska jag upp tidigt för att se utsikten över Manhattan från Washington Bridge och springa lite innan jag har ett spännande möte!

BOENDE

Publicerad 2013-10-14 01:01:23 i Allmänt,

Hade tittat upp lite alternativa boenden för detta äventyr. Ett i Brooklyn och ett på Manhattan var inbokat redan innan jag var på plats och alltså... När vi kom till lägenheten i Brooklyn och taxichauffören stannade till bad vi honom bara åka vidare. Att bo i Brooklyn vad faktiskt väldigt lockande, men just denna del var verkligen så otroligt otäck. Lägenheten på norra Manhattan var däremot fantastisk. Mitt rum är fräsch och mysigt med mycket garderober (behövs för 60 kg), ligger endast minuten från tunnelbanan och på mindre än 20 minuter är jag på centralaste Manhattan! Min hyresvärd bor där lite från och till så jag kommer kanske vara ensam en del då sista rummet som är till att hyra inte är taget än! Klickade fantastiskt fort med Andy och ser fram emot att bo där på heltid (bor nu på Dream Hotel tills imorgon då Henry åker hem)

25 MINUTER KVAR

Publicerad 2013-10-09 17:17:51 i Allmänt,

Tog varenda kilo i min packning som var möjligt. 60/60, vilken jäkla tur. Har ju med "onödiga" saker också som inte skall tas med hem så kommer finnas utrymme för att ha med saker hem enda en dag i sänder. Hur glad och överraskad blev jag inte när systra mi och mor också uppenbarade sig på flygplatsen för att kramas och pussas lite till? Bästa stödet i alla lägen. Nästa inlägg blir från New York, inte fattat det än!

IDAG ÅKER JAG

Publicerad 2013-10-09 15:07:40 i Allmänt,

4 väskor packade. Förhoppningsvis (men säkerligen) övervikt, så det problemet får lösas på Arlanda. Planet går 17.35 och jag känner mig så himla redo att åka och vara med om detta äventyr!

EN DAG KVAR

Publicerad 2013-10-08 16:54:49 i Allmänt,

Åh efter typ två timmars sömn inatt är det inte konstigt att jag är helt slut och nästan känner mig sjuk. Sista tvätten tvättas och packningen känns som att. den är under kontroll! Har sagt hejdå till mor min idag och ska snart på sista middagen med Minna och Malin i Sverige detta år, sedan förhoppningsvis krama om Mikael och Axel en snabbis innan jag somnar.

W E L L A -studio

Publicerad 2013-10-07 11:22:27 i Allmänt,

Sitter i Wellas studio och har gjort det sedan 07.30. De visar upp en ny hårfärg och en ny metod att använda den! Blir en mörkare botten på mig och en något ljusare färg i längderna. Skall snart testa kläder och har precis fått sminket gjort av Make Up Stores representanter. Blev en vampyrsminkning med en väldigt mörk dominant skuggning och blodröda läppar. Ska bli kul att se slutresultatet när håret är fönat och stylat!

P A C K A

Publicerad 2013-10-06 19:51:02 i Allmänt,

Det tvättas och städas och packas här just nu och det har det gjort ungefär hela dagen. Om jag inte hade haft Josefin här hade jag nog knappt börjat. Fast det ser ut som kaos har vi nog ganska mycket ordning på allt.. Blir mer och mer verkligt!

SISTA FREDAGEN

Publicerad 2013-10-04 17:21:00 i Allmänt,

Hejdå-afton igår med middag på Vapiano följt av lite drinkar på Escalier. Vad jag kommer att sakna mina alla flickor. Alltså mycket.
Har lite lätt panik över att jag inte alls har börjar packa men köper en ny jacka varje dag... Helt såld på jackor. Köpte finaste vita på Lindex idag som kommer att bli så fint till mitt Havana läppstift.

Nu: avskedsmys hos systra mi.

ANDRA OKTOBER

Publicerad 2013-10-04 17:14:00 i Allmänt,

Det har varit den vackraste av dagar idag. Vackert väder med underbar temperatur. Blir helt lycklig av att träden fångas upp i fler nyanser och hur solen visar upp dem. Jag älskar hur ljuset värmde hela vardagsrummet.

ADJÖ OCH FARVÄL

Publicerad 2013-10-02 15:00:00 i Allmänt,

Efter att nästan ha sagt hejdå till nära och kära under ett års tid är det dags att verkligen säga hejdå- på riktigt! Idag blev det en hejdå-farväl-seeyoulater-lunch på East med fina August! Blev en hel del snack om framtid såklart, men då vi lärde känna varandra under vår gymnasietid så snackade vi också en hel del om dåtid. Fin lunch med fin vän.

HELLO OCTOBER

Publicerad 2013-10-01 20:38:00 i Allmänt,

Detta är månaden jag flyttar! Overkligt och fantastiskt! Fixar nu med bostad och planerar hur man packar för tre årstider. Tar med typ verkligen alla jackor!

 

Om

Min profilbild

[email protected]

Om en ung kvinna som lämnade det trygga för det okända. Som lämnar Sverige för USA. Som lämnar Stockholm för New York. Som lämnar allt hon någonsin vetat något om bakom sig, och som skriver här om allt hon nu har för sig. Välkommen till Lion, av Amanda Koskela

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela